VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Kom jij vaak tot een creatief kookpunt en heb je een goede smaak?
Vind je het leuk om verrassende menu’s te ontwikkelen? Lees dan vooral verder!
Zo ziet jouw dag als zelfstandig werkend kok eruit:
Rond de middag begint jouw werkdag en wanneer je richting de keuken loopt word je aangesproken door een collega die razend enthousiast de reviews van vorige week met jou deelt. Vervolgens informeer je bij de eigenaar of er nog contact is geweest naar aanleiding van jouw menuvoorstel voor het feest dat binnenkort gepland staat. Hij laat je ook weten hoeveel arrangementen er die dag inchecken. Met jouw ervaring weet je iedere keer weer iets verrassends te bedenken. Jij neemt zelfstandig beslissingen, ook in het ‘heetst van de strijd’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
- de dagelijkse gang van zaken in de keuken
- het uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de HACCP richtlijnen
- het bereiken van nieuwe doelgroepen door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en kooktechnieken
Zowel tijdens een high tea als tijdens het diner lever je jouw bijdrage als zelfstandig werkend kok door achter het fornuis te kruipen. Halverwege het diner loop je vaak een rondje door het restaurant, omdat je altijd benieuwd bent naar de reacties van de gasten, want dat is uiteindelijk waar jouw hart ‘sneller van gaat kloppen’ en waarom jij dit vak hebt gekozen.
Waar ga je werken?
Het onlangs gerenoveerde Hotel Kuik is een prachtig hotel met 14 kamers en een restaurant dat ligt aan de oude Brink van Ruinen in het hart van Zuidwest Drenthe. Hotel Kuik staat bekend om zijn gerechten die uit de beste ingrediënten gemaakt worden en die, waar mogelijk, bereidt zijn met heerlijke streekproducten. Naast een uitgebreid buffet bereidt Hotel Kuik ook afhaalmaaltijden. Je werkt samen met stagelopers en leerlingen en daarnaast maak je deel uit van een jong en enthousiast team dat bestaat uit ca. 15 collega’s. Een verantwoordelijke baan binnen een goed draaiend hotel waar je met jouw flexibele houding en creativiteit onze eigenaar komt ondersteunen. Kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid zijn kenmerkend voor Hotel Kuik. Onze gasten worden graag door ons in de watten gelegd. Daar wil jij toch ook jouw bijdrage aanleveren?
Dit breng jij mee:
- Je beschikt over een mbo-horeca niveau 3 diploma of een vergelijkbare koksopleiding
- Je hebt in ieder geval 1 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok en bent fulltime beschikbaar
- Je bent betrokken en gemotiveerd om ook leerlingen en stagiaires te begeleiden als leermeester
Wat bieden wij?
Hotel Kuik is een eerlijke en goede werkgever. Behalve dat je veel vrijheid in jouw rol als zelfstandig werkend kok krijgt, kennen we ook goede arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze bevlogen medewerkers gewaardeerd worden. Jouw arbeidsvoorwaarden op een rijtje:
- Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
- Een contract voor een jaar, met vervolgens zicht op een contract voor onbepaalde tijd
- 25 vakantiedagen conform cao Horeca
- Reiskostenvergoeding afhankelijk van de woon-werkafstand
- Deelname aan Pensioenfonds Horeca & Catering
- De mogelijkheid om een opleiding te volgen om jouw kennis nog verder uit te breiden op onze kosten
- Een prettig rooster met regelmatig een weekend vrij
- Geen abnormaal lange werkdagen
- Een arbeidsovereenkomst tussen de 20-40 uur
- Fulltime of parttime
- Beide kerstdagen en met oud en nieuw vrij
- 10 % familiekorting
- Per 2025 kom je te werken in een spiksplinternieuwe keuken
Interesse in deze functie als zelfstandig werkend kok? Solliciteer nu!
Bruis jij van ideeën en raak je door deze vacature zelf al een beetje aan de kook? Reageer dan door je motivatie en cv te sturen naar Martin Kuik. Email: info@hotelkuik.nl Bij vragen, bel vooral: 0522-471237
Deze vacature is gepubliceerd op 15 januari 2024.
Hotel Kuik aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature.